Sexen elke dag. Wil je dat?

stuur Maria uit Ypecolsga een gratis berichtjeDit is mijn eerste keer op de dating site. Ik wil niet mijn echte naam of woonplaats hier melden. Je mag mij Maria noemen en als woonplaats schrijf ik een klein dorpje niet heel ver weg van waar ik woon. Ik wil niet dat mensen die mij persoonlijk kennen mij op een sexdating site vinden. Als je iets over mij wil weten vertel ik jou graag alleen prive. Ik ben een friese jonge vrouw zonder slechte gewoontes, wel met goede baan en een aantaal goede vrienden. Ik houd van stappen vooral van disco, dansen is mijn passie. Ik ben op zoek naar een man om mee te praten en te stappen. Na een avondje disco samen naar huis toe en de hele nacht elkaar niet laten slapen. Alleen maar sexen zonder op te houden. Dat is mijn droom . Kan die waarkomen? Ik ben van mening dat jonge mannen minder snel moe van sex worden. Toen ik een vriendje van 18 jaar oud had werd ik er zelf sneller moe van. Mijn andere vriend was 32 en dat was 2 keer per week. Beter dan niks maar ik zou eerder voor de 1ste gaan. Ik ben niet zo vlot, een beetje verlegen, voordat ik jou goed ken voel ik me niet helemaal ontspannen. Daarom zou ik jou eerst beter willen leren kennen via msn of een andere chat of misschien emails. Ik zie jouw smsje met veel plezier tegemoet. Maria

Contactgegevens van Maria uit Ypecolsga