VROUW 27 JAAR ZOEKT EEN MAN VOOR SAUNA DATE

stuur Babs uit Wageningen een gratis berichtjeDag leuke mannen, Babs is hier. Een leuke jonge dame uit Wageningen. Ik ben vrijgezel en op zoek. Wie gaat er een keertje met me mee naar de sauna toe? Ik vind het altijd zo lekker om even een dagje te relaxen in de sauna, en dan het liefste in het gezelschap van een mooie man natuurlijk. Heerlijk vind ik dat lekker samen bubbelen een beetje zwemmen en samen liggen zweten in de sauna of in het turkse stoombad. Nu is het natuurlijk nog spannender om dit overdag te toen als er weinig tot geen gasten zijn zodat we ook nog een beetje stout kunnen doen samen. In het Bubbelbad heb je altijd van die lekkere geile waterstralen waar je op kunt zitten, en dit is waarschijnlijk een vrouwengeheimpje wat niet veel mannen weten. Ik ga daar altijd op zitten met mijn kutje erboven zodat mijn clitoris lekker gestreeld word door het water. Daar word ik altijd zo geil van en dan is het toch wel handig om een lekker man bij je te hebben, waarom? Dat ga ik je laten zien als we een sauna date hebben. Dus wie heeft er interesse in mag mij gerust een smsje sturen. Hopelijk tot snel! XXX Babs.

Contactgegevens van Babs uit Wageningen