Ben op zoek naar geile man

stuur Luna uit Rotterdam een gratis berichtjeHallo. Ik ben prettig gestoord, blond, zeker vrolijk, gezellig. Geniet van mensen om mij heen maar kan ook genieten van af en toe even alleen zijn. Niet dat ik lang alleen wil zijn maar een paar uurtjes rust per dag vind ik altijd leuk. Ik snap dat een leuke vent niet zomaar ineens op je stoep bij mij komt te staan, daarom ga ik zelf op zoek. Waarom op de sexdating site, omdat ik vooral sex zoek. Best raar voor een meid maar ik moet eerlijk zijn, ik ben nu niet aan vaste relatie toe. Ik wil het met goede sex beginnen en dan kijken wat het wordt. Wie weet, misschien wordt het de meest vaste en mooie relatie in ons leven dan is het prachtig. Maar misschien ook niet. In ieder gevaal hebben we goede sex gehad. Ten eerste instantie zonder verplichtingen. Denk je dat ook? Dan hoop ik om snel van jou te horen!

Contactgegevens van Luna uit Rotterdam